Hlavní obsah

Málaga - Real Madrid 1:1Ronaldo nedal penaltu a Real pouze remizoval

Aktualizováno

Fotbalisté Realu Madrid ve španělské La Lize pouze remizovali na stadiónu Málagy 1:1 a po 25. kole ztrácejí na první Barcelonu už devět bodů. Ztratilo i druhé Atlético, které na domácím hřišti remizovalo 0:0 s Villarrealem.

Foto: Jon Nazca, Reuters

Brankář Malagy Carlos Kameni oslavuje gól svého týmu v utkání s Realem.

Článek

Real se dostal do vedení po půlhodině hry. Kroos našel z přímého kopu ve vápně volného Cristiana Ronalda a portugalský útočník míč i s pomocí zad poslal za Kameniho. CR7 mohl už o dvě minuty později snížit, jenže nedokázal z pokutového kopu překonat domácího brankáře.

Kameniho zákrok fotbalisty Málagy nabudil a domácí měli do konce zápasu více šancí než Real. Ještě před přestávkou Navas vytáhl nohou na břevno střelu Juanpiho, další skvělý zákrok předvedl proti tečovanému pokusu Horty, ale v 66. minutě domácí vyrovnali. Centr Wellingtona propadl na zadní tyč až k Raúlovi Albentosovi, který míč poslal pod břevno. Otočit utkání mohl o deset minut později Charles, ale jeho hlavičku zneškodnil skvělý Navas.

Využít zaváhání Realu nedokázalo Atlético, které také pouze remizovalo. Svěřenci Diega Simeoneho na domácím hřišti nedokázali najít recept na obranu čtvrtého Villarrealu a hráli 0:0.

Ani ve dvanáctém zápase na hřišti soupeře nezvítězila Sevilla, která je společně s Las Palmas jediným týmem, který dosud venku nevyhrál. Sevilla tentokrát neuspěla ve Vallecanu, kde remizovala 2:2 i přes dvoubrankové vedení. Rayo naopak prodloužilo sérii bez prohry na šest utkání, což se mu v nejvyšší soutěži nepodařilo od roku 2002.

Druhé ligové vítězství za sebou si připsala Valencia, která na hřišti Granady vyhrála 2:1. Skvělou formu potvrdil také San Sebastian, který si odvezl tři body z Bilbaa a zvítězil už počtvrté za sebou.

Španělská fotbalová liga - 25. kolo:
Vigo - Eibar 3:2 (31. a 69. Guidetti, 39. Jonny - 84. Saúl z pen., 87. Inui)
Vallecano - FC Sevilla 2:2 (43. Manucho, 62. Miku - 10. N'Zonzi, 20. Iborra)
Málaga - Real Madrid 1:1 (66. Albentosa - 33. Ronaldo)
Granada - Valencie 1:2 (90.+3 Méndez - 90.+1 Mina, 55. Parejo)
Bilbao - San Sebastian 0:1 (17. Jonathas)
Atlético Madrid - Villarreal 0:0

Reklama

Související témata: