Hlavní obsah

Fanynka šla do mdlob. Messi se na ní zle podepsal

Madrid

Láme nejen rekordy. Barcelonský fotbalový klenot Lionel Messi vypálil a po jeho ráně utrpěla zlomeninu ruky fanynka v hledišti Estadio El Madrigal, kde domácí Villarreal vyválčil ve 30. kole španělské ligy s favoritem bod za remízu 2:2. Příznivkyně za brankou domácího celku nebude na tenhle zápas vzpomínat úplně v nejlepším.

Messiho střela zlomila ruku fanynce.

 
Článek

Messi se hned po nepovedeném zakončení akce omlouval. Určitě spoluhráčům, snad i do hlediště, kde ovšem mohl na dálku jen těžko rozeznat, co se vlastně přihodilo.

Brankáře Villarrealu Sergia Asenju Messi v zápase nepokořil. Nepřesně mířil i v tomto případě. Fanynka doplatila na to, že si snad chtěla sáhnout na balón. Třeba si jen kryla tvář. Tribunu nakonec opouštěla se zlomeným zápěstím. A měla toho plné zuby, dokonce šla do mdlob.

Nespokojeni po boji mohli být i hráči Barcelony. Promarnili dvougólový náskok, ale s ohledem na devítibodový náskok v čele ligy před Atlétikem Madrid a desetibodový před Realem je ztráta s příštím pohárovým soupeřem Sparty tolik mrzet nemusela.

Reklama