Hlavní obsah

Ztráta formy, Barca v krizi a teď i Neymarův blikanec. Brazilec napadl slavící soupeře

Ještě v polovině března byla Barcelona v laufu. Neprohrála přes pět měsíců, jenže menší krize zasáhne každého a ani Katalánci nejsou výjimkou. Z posledních pěti zápasů vyhrál stále ještě lídr La Ligy pouze jednou, forma útočných hvězd je fuč a ne každý se s tím dokáže vypořádat. Brazilský útočník Neymar po nedělním zápase s Valencií (1:2) dokonce atakoval slavící soupeře!

Neymar napadl slavící hráče Valencie.

 
Článek

Obrovský náskok se rozplynul, Barca už vede ligu jen o skóre před Atlétikem a o bod před Realem. A formou rozhodně neoplývá. To samé se dá říct i o hvězdném Neymarovi. Gól si připsal naposledy 20. března na půdě Villarrealu a od té doby se hodně hledá.

Svůj ústup ze slávy navíc nenese moc dobře. Bezprostředně po nedělní porážce s Valencií, která mimochodem prožívá jednu z nejhorších sezón, se Neymar na Camp Nou pustil do slavící trojice hostujících hráčů.

Bek Netopýrů Antonio Barragán dokonce inkasoval slabou facku do tváře. Brazilec se neudržel ani v tunelu a po svém soupeři hodil lahev s pitím, navíc prohodil řadu vulgárních výrazů.

Rozhodčí sice v zápise žádné prohřešky nezaznamenal, útočníka Barcelony ale usvědčily televizní záběry. Neymar tak může dodatečně dostat několikazápasový trest.

Reklama

Související témata: