Hlavní obsah

Opilý Piqué si střílel z Ronalda. Suárez a Messi se mohli potrhat smíchy

Barcelona

Barcelonský Gerard Piqué měl dobrou náladu, a tak se v otevřeném autobuse během jízdy Barcelonou rozhodl rozesmát svoje spoluhráče. Vybral si k tomu imitaci gólové radosti Cristiana Ronalda zvané calm.

Gerard Piqué napodobuje oslavu gólu Cristiana Ronalda

 
Článek

Fotbalistům Barcelony spadl pořádný kámen ze srdce. Luxusní náskok v Primera División se několik kol před koncem tenčil, až se o titul Katalánci strachovali do posledního kola.

Uruguayský šutér Luis Suárez si ale na závěr sezóny schoval parádní formu, a zejména díky jeho čtrnácti brankám v posledních pěti ligových kolech Barca titul uhájila.

O to větší pak radost zažívali hráči z Barcelony v otevřeném autobuse, v němž při jízdě městem oslavovali ligové vítězství s fanoušky.

Speciální oslava napadla alkoholem zmoženého Gerarda Piquého. Ten byl tak společensky tak unavený, že nedokázal chytit balón, který mu zespoda jeden z fanoušků házel k podpisu. To se mu podařilo nakonec s přispěním jednoho ze spoluhráčů a svůj podpis na míč zvěčnil.

A pak rozesmál svoje hvězdné spoluhráče Lionela Messiho a hrdinu posledních kol Luise Suáreze. To když stoper Barcelony imitoval gólovou radost Cristiana Ronalda z Realu zvanou calm. Tou Ronaldo provokativně tišil ochozy, když se mu podařilo vstřelit gól na Camp Nou, stadiónu Barcelony.

Reklama

Související témata: