Hlavní obsah

Ramosovi tentokrát divadelní etuda neprošla, takže Bílý balet rekordní sérii nepřekonal

Madrid/Praha

Zase ten Ramos. A opět stejná divadelní etuda, jako v minulém kole proti Espaňolu. Poté, co zahrál v šestnáctce rukou, se chytil za obličej, aby situaci zakamufloval a teatrálním gestem sudího zmátl. Zatímco v neděli na Espaňolu se mu to povedlo, ve středečním utkání 5. kola španělské la Ligy proti Villarrealu mu rozhodčí Hernández jeho výstup nezbaštil a pokutový kop nařídil. Bruno Soriano z něho dostal Žlutou ponorku do vedení, a i když hlavičkující Ramos za dvě minuty vyrovnal, Real se už na obrat nezmohl.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Zklamaný Cristiano Ronaldo v duelu s Villarrealem.

Článek

Sedmnáctý ligový zápas v řadě tak Bílý balet už nevyhrál a o možnost překonat rekord Barcelony tudíž přišel.

„První poločas byl v našem podání vysloveně špatný. Nestalo se to ovšem poprvé, takže vím, na čem musíme pracovat," přiznal trenér Realu Zinedine Zidane, jehož samo sebou mrzely víc ztracené body, než to, že jeho tým přišel o rekordní zápis.

Real je sice v tabulce na první příčce s 13 body, ale v případě výhry nad Villarrealem se mu nabízela příležitost k trháku hned v úvodu soutěže. Zvláště, když noční duel Barcelony s Atlétikem skončil remízou.

„Ztěžujeme si život sami sobě, když nedáme do zápasu potřebnou energii a úsilí od samého začátku. Jdeme na hřiště s tím, že dostaneme soupeře okamžitě pod tlak, ale opakovaně jsem nic takového neviděl. Proto musíme některé věci změnit, přístup k začátkům utkání především," netajil Zidane, že do přestávky nebyl s výkonem svých svěřenců ani trochu spokojen.

„Druhá půle byla naopak v našem podání fenomenální a výkon velkolepý, i když nám vynesl jen remízu. Zamíchal jsem se sestavou, což se na hře pozitivně projevilo, ale těžko počítat s tím, že se pokaždé podaří rozhodnout utkání v závěrečných minutách," povzdechl si, když nazmar vyšly i šance, v nichž se ocitli Ronaldo či Bale, a Bílý balet se musel smířit s tím, že po remíze s Villarrealem jeho vítězná ligová série skončila.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články