Hlavní obsah

Atlético - Vigo 3:2Famózní obrat! Atlético Madrid v posledních minutách dvěma góly zničilo naděje Celty Vigo

Aktualizováno

Atlético Madrid odvrátilo blamáž. V utkání 22. kola španělské ligy bylo doma velkým favoritem v utkání se Celtou Vigo, jenže dlouho prohrávalo 1:2. Až v posledních minutách zavelelo k obratu, který dokonal v 88. minutě vítěznou trefou kanonýr Antoine Griezmann. Atlético vyhrálo 3:2 a v tabulce je na čtvrtém místě.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Útočník Atlétika Madrid Fernando Torres v hlavičkovém souboji s Hugem Mallem ze Celty Vigo. Atlético vyhrálo 3:2, ale o vítězství rozhodlo až v posledních minutách.

Článek

Nechybělo mnoho a ve všech nedělních zápasech 22. kola by bodovaly hostující celky. Nakonec ale favorit z Madridu vybojoval první výhru domácích. Atlético se ale trápilo, nejspíš i díky tomu Fernando Torres nedal za stavu 1:1 penaltu. Když pak šla Celta Vigo do vedení, začalo být domácím úzko. Fantastickým finišem ale skóre obrátili ve svůj prospěch.

Villarreal i v oslabení ubránil remízu s Málagou

Fotbalisté Villarrealu v oslabení ubránili remízu 1:1 s Málagou a drží se na šesté příčce znamenající postup do Evropské ligy. Z posledních devíti soutěžních utkání však vyhráli jediné.

Málaga, která čeká na výhru v lize devět zápasů, vedla po hlavičce Charlese. Domácí se hnali za vyrovnáním, po zahozených šancích jim pomohla až penalta po faulu Martína Demichelise, kterou proměnil Bruno Soriano. Ten však krátce nato dostal červenou kartu, když po neúspěšné kličce podkopl protihráče.

Villarreal dohrával posledních 20 minut v oslabení, ale Málaga toho nedokázala využít. Naopak domácí měli dvě dobré šance dát vítězný gól, hosty však podržel brankář Carlos Kameni.

Sevilla po dvou ztrátách zabrala a udolala Las Palmas 1:0. O jediný gól se deset minut před koncem postaral Joaquín Correa, který po dlouhém pasu za obranu běžel sám na branku. Sevilla se na třetím místě drží dva body za druhou Barcelonou.

Španělská fotbalová liga - 22. kolo:
Villarreal - Málaga 1:1 (63. Soriano z pen. - 14. Charles)
Leganés - Gijón 0:2 (66. Canella, 83. Burgui)
Las Palmas - FC Sevilla 0:1 (80. Correa)
Atlético Madrid - Vigo 3:2 (11. Torres, 87. Ferreira-Carrasco, 88. Griezmann - 6. Cabral, 78. Guidetti).

Reklama

Související témata: