Hlavní obsah

Útok na titul? Už je čas, hraje si možná na Hujera barcelonská hvězda

Barcelona

Nádhera. Jako by si barcelonská hvězda řekla, že už je čas zabrat. Známý Brazilec práskl z trestného kopu do míče a ten se zastavil až v síti. V té skončil i gólman Gijonu, ať se snažil sebevíc, neměl nárok. Barcelona vyhrála 6:1 a ožívají její šance na zisk titulu. Možná si teď Neymar udělá zase radost a pořídí se nové hodinky. Na těch totiž hvězda ujíždí a utrácí za ně desítky i stovky tisíc.

Foto: Albert Gea, Reuters

Při utkání ještě barcelonská hvězda Neymar hodinky nenosí. Jinak má ale hodně velkou sbírku.

Článek

Pokud by měl některý fanoušek natočené Neymarovy góly, byla by to parádní sbírka. Takovou možná nemá ani samotný Brazilec. Ten si dělá radost úplně jinak. Rád utrácí třeba za hodinky. A kolekci má hodně bohatou, ukázal ji na internetu. Za jeden kousek neváhá vysázet třeba pět tisíc liber, tedy více než 150 tisíc korun.

Stydět by se za ni nemusela ani filmová postava Hujera z filmu „Marečku, podejte mi pero, kdy při poklepání na hodinky upozorňuje profesora, že už má začít výuka. Možná teď Neymar využije některý kousek ze své sbírky a vybídne spoluhráče z Barcelony, že už je nejvyšší čas začít s útokem na titul. K němu měl výrazně blíž konkurenční Real Madrid, ale teď je o bod vpředu Barcelona. Bílý balet však odehrál o zápas méně.

Neymar ale dal soupeření o titul naprostou prioritu. Dokonce ani nebude slavit narozeniny se svojí sestrou Rafaellou Beckran. V posledních dvou letech se nechal vždy v tomhle čase vykartovat a jeden zápas vynechal. Tentokrát nic podobného nehrozí a sestra se bude muset spokojit s blahopřáním na dálku.

 

@gagamilanoworld

Příspěvek sdílený Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr),Úno 28, 2017 v 7:38 PST

Reklama

Související témata: