Hlavní obsah

To je špína! Manažera má po porážce 0:12 v práci policie, v podvodu prý jeli i hráči

Barcelona

A je po senzaci. Drtivá porážka 0:12 týmu Eldense s barcelonskou rezervou ve třetí lize dostává úplně jiné kontury. Nehrálo se totiž fair play. Zápas vyšetřuje policie a už sbalila manažera poražených Filippa di Pierra. Podle výpovědí jednoho z fotbalistů Eldense byli do incidentu zapleteni i hráči. Manažer údajně na hráče naléhal, aby vysoko prohráli už první poločas. Ten skončil výsledkem 0:8.

Foto: Sport.cz

Fotbalista Cheikh Saad z týmu Eldense se po utkání s Barcelonou B svěřil médiím, jak to bylo s porážkou 0:12.

Článek

Podle listu Marca si už vzala Di Pierra do práce policie. Deníku AS poskytl informace útočník poražených Cheikh Saad, když řekl, že první poločas byl určitě ovlivněný. „Nevěděli jsme, jak má skončit celý zápas, ale v poločase to mělo být právě 8:0. První poločas, to byl z naší strany špatný vtip," kápnul božskou a tvrdí, že v tom nejel manažer sám. Do špinavé hry měli být zapleteni i čtyř fotbalisté Eldense.

„Vím o koho šlo, ale nemůžu jména říct," řekl pak pro rozhlasovou stanici Rac1. „Málem jsme se v šatně před utkáním poprali. Věděl o tom manažer a hráči taky."

Kvůli incidentu také došlo ke změnám v sestavě. „Ještě půl hodiny před utkáním jsem byl v základní sestavě, ale před výkopem už ne," poznamenal Saad. Zajímavé podle něj bylo i to, že Eldense za celý zápas nevystřídalo jediného hráče, i když Barcelona B sypala do jeho sítě gól za gólem.

„Když si mě zavolal, tak jsem řekl jmanažerovi, že takový zápas nechci hrát. A řekl jsem o tom i spoluhráčům, aby na hřiště nechodili, takže si neudělají špatné jméno, že budou takový zápas hrát," dodal. Zároveň se na twitteru omluvil fanouškům.

Klub nyní přerušil sportovní činnost, ukončil sezonu, která by stejně skončila sestupem do čtvrté ligy. Několik hráčů ale bude mít nyní co vysvětlovat na policii.

Reklama

Související témata: