Hlavní obsah

Hvězda Barcelony se při oslavě plácla přes kapsu. Po výhře nad Realem utratila za víno 136 tisíc

Barcelona

Jasné vítězství nad odvěkým rivalem Realem Madrid se barcelonský obránce Gerard Piqué rozhodl zapít jaksepatří. Nevsadil však na kvantitu, ale na kvalitu. Sobotní výhru 3:0 oslavil třicetiletý španělský fotbalista stylově třemi lahvemi vína v celkové hodnotě 5300 eur (zhruba 136 000 korun).

Foto: Paul Hanna, Reuters

Jasné vítězství nad odvěkým rivalem Realem Madrid se barcelonský obránce Gerard Piqué rozhodl zapít kvalitním vínem za 136 tisíc korun.

Článek

"Dneska to za to stojí," napsal Piqué na instagramu pod fotografii lahví vína. Podle odborníků vyjde Domaine du Comte Liger-Belair La Romanee Grand Cru Monopole ročník 2008 na 3360 eur, Chateau Latour Grand Vin Pauillac Premier Grand Cru Classé ročník 2000 na 1495 eur a Vega Sicilia Cosecha Unico ročník 1996 na 479 eur.

Pro Piquého, jehož partnerkou je kolumbijská zpěvačka Shakira, není problém si podobnou radost u vína dopřát. Bývalý mistr světa a Evropy patří mezi nejlépe placené fotbalisty, letos vydělal podle časopisu Forbes zhruba 18 miliónů dolarů (390 miliónů korun).

Reklama

Související témata: