Hlavní obsah

Bomber je zpátky! Hvězda čekala se zápisným jen pět minut

Madrid

Vítej zpátky, kanonýre... Útočník španělské fotbalové reprezentace Diego Costa se zapsal do střelecké listiny hned v prvním soutěžním zápase po návratu do Atlétika Madrid. Devětadvacetiletý brazilský rodák přispěl k hladkému triumfu na hřišti třetiligového týmu Lleida Esporte (4:0) v prvním zápase osmifinále Španělského poháru. V přiloženém videu se můžete podívat, jak se trefil po pěti minutách na hřišti.

První gól Diega Costy v dresu Atlétika Madrid po návratu z Chelsea

 
Článek

Chelsea mu již v září dala svolení k odchodu, návrat do Atlétika se však mohl uskutečnit až k 1. lednu. Jako by si tedy Diego Costa chtěl rychle všechno vynahradit. Nastoupil v 64. minutě a hned o pět minut později po Juanfranově přihrávce zaznamenal třetí gól hostů.

„Jsem opravdu šťastný, že se znovu můžu cítit jako fotbalista a hrát za Atlétiko Madrid. Lepší začátek mého druhého období v klubu jsem si nemohl přát," libuje si Costa.

Mužstvo si od něj hodně slibuje. „Jeho návrat nás naplňuje nadšením. Přinesl do týmu rychlost, sílu a fyzické parametry, což jsme od něj také očekávali," poukazuje trenér Diego Simeone.

Reklama

Související témata: