Hlavní obsah

Dárek rozesmál legendu. Od soupeře dostala na rozloučenou ponorku

Barcelona/Praha

Poklona králi, který se rozhodl odejít. Když legendární záložník Andrés Iniesta ohlásil, že končí v Barceloně, bylo v pozoru celé Španělsko. Hráči, který dokázal všechno, na co jen mohl pomyslet, se klaní fanoušci i soupeři. Aby ne, vždyť vyhrál mistrovství světa, dvakrát byl králem Evropy, ve sbírce úspěchů má i čtyři triumfy v Lize mistrů. Nově se může pochlubit i ponorkou, kterou mu věnoval soupeř.

Foto: Profimedia.cz

Andrés Iniesta, barcelonská legenda, si odnáší ze hřiště ponorku.

Článek

Barcelona naposledy spráskala ve španělské lize Villarreal 5:1 a jednou asistencí k tomu přispěl i Iniesta. Poražený klub známému hráči i tak vyjádřil úctu, když mu věnoval žlutou ponorku, a dostál tak přezdívce, kterou se Villarreal léta pyšní. Bylo to přece naposledy, co Iniesta proti klubu hrál, tak si vše zasloužilo speciální dárek na památku.

Chlapík s kapitánskou páskou převzal pozornost s úsměvem a fanoušci nadšeně tleskali. Média si však následně všimla toho, že se soupeř Barcelony zrovna nepředal. Úplně stejnou ponorku totiž může získat každý fanda, je totiž k mání v klubovém obchodě za 45 eur, tedy necelých dvanáct set korun. Jednou věcí si ale mohou být všichni jistí, byla to první ponorka, kterou Iniesta na trávníku dostal.

Reklama