Hlavní obsah

Neskutečné! Ani z metru nedala Sparta gól a fanoušci se baví

Neskutečné! Tohle musel být gól. Fotbalistky Sparty už se chystaly zvednout ruce nad hlavu. V prvním utkání Pražanky sice prohrávaly v Lize mistryň na hřišti Ajaxu Amsterdam 0:2, ale gól vstřelený v Nizozemsku by notně posílil jejich šance na postup. Stoprocentní tutovka však gólem neskončila a o pořádný kus má blíž k postupu soupeř.

Sparťanka z metru netrefila prázdnou bránuVideo: Ajax Amsterdam

 
Článek

Jedenáct minut po přestávce předvedly sparťanky parádní akci, která si prostě zasloužila gól. Jenže Liga mistrů je pro klub z Letné snad zakletou soutěží.

Fotbalisté mohou o prestižní soutěži už pěkných pár let jen snít, jejich ženské kolegyně sice dokázaly v úžasném finiši předstihnout v lize Slavii, při vstupu do Ligy mistryň ale měly pořádnou smůlu.

V Amsterdamu zahodily své šance a během první půle dvakrát inkasovaly. Naděje na lepší výsledek žila dál, když ale chvíli po pauze doslova zazdila tutovku Lucie Martínková, bylo s Pražankami zle.

Hvězda týmu v rudých dresech se po ideální přihrávce chystala zakončit zblízka do odkryté branky. Míč si připravila na pravačku, ideální chvíli však prováhala a soupeřka skluzem stihla sparťance míč ukopnout. Místo radosti na Letné se tak nyní dobře baví příznivci soupeře.

Reklama

Související témata: