Hlavní obsah

Radost z výhry přebil děsivý zážitek. Fotbalista čelil brutálnímu přepadení

Nepol/Praha

Cennou výhru 1:0 nad Liverpoolem v Lize mistrů si ani nestačil pořádně vychutnat. Polský reprezentant Arkadiusz Milik se stal dalším terčem útoku na prominentní fotbalisty Neapole. Podle tamního deníku Il Mattino jej v noci na čtvrtek při cestě ze stadiónu domů zastavili dva ozbrojení muži na motorce. Milik byl jistě rád, že z nepříjemného setkání vyvázl jen bez luxusních hodinek.

Foto: Ciro De Luca, Reuters

Arkadiusz Milik oslavuje gól se spoluhráči z Neapole.

Článek

Polský útočník přišel o slavný model Rolex Daytona za 20 000 eur (přes půl miliónu korun). Přepadení ohlásil na nejbližší policejní stanici.

Před dvěma roky prožil v městě pod Vesuvem chvíle hrůzy i další forvard Lorenzo Insigne, jehož útočníci přepadli i s manželkou v automobilu. V roce 2013 si ozbrojení lupiči vyhlédli i slovenskou hvězdu mužstva Marka Hamšíka. Rozbili jedno z okének jeho auta a mávali zbraní, dokud jim nevydal požadované cennosti.

Ještě o rok a půl dříve potkala podobná věc i Hamšíkovu manželku, kterou útočníci obrali o vůz BMW.

Hrůznou zkušenost prodělali v minulosti v Neapoli také švýcarský fotbalista Valon Behrami či snajpr Edinson Cavani a jeho žena. Té lupiči sebrali hodinky za 18 tisíc eur. Když však uruguayský reprezentant naznačil, že kvůli tomu uvažuje o odchodu, tamní zločinecká organizace Camorra se postarala o navrácení lupu.

Další hvězdu - Ezequiela Lavezziho však mafie pro klub nezachránila. Sice opět zařídila vrácení většiny odcizených věcí, hráčova partnerka se ale z loupeže velmi těžko vzpamatovávala a přiměla argentinského útočníka k odchodu do Paris St. Germain.

Reklama

Související témata: