Hlavní obsah

Hrozící vichřice přesunula projekci z Madridu do vnitřních prostor

Plzeň

Hrozící vichřice na západě Čech změnila plány fotbalové Viktorie. Nepříznivá předpověď počasí pro úterní večer zapříčinila, že musí být projekce zápasu Plzně ze Santiaga Bernabéu přesunuta do vnitřních prostor, konkrétně do pivovarské restaurace Na Spilce. Program zůstává stejný včetně koncertu Lucie revival. Startuje se v 19:00.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňští fotbalisté se chystají na památný duel...

Článek

Úterní večer bude pro všechny viktoriány velkým svátkem. Jejich tým se poprvé v historii utká s Realem Madrid na stadiónu Santiaga Bernabéu. Při této příležitosti přichystal klub ve spolupráci s městem Plzeň speciální projekci utkání. Z důvodu špatné předpovědi počasí musí být akce přesunuta do vnitřních prostor.

„Od dnešního rána máme informace, že počasí v Plzni bude večer velmi chladné a navíc hrozí vichřice. Proto jsme se rozhodli přesunout akci do prostorů restaurace Na Spilce. Jde nám především o komfort fanoušků a také o jejich bezpečnost," vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík. Podle předpovědi se přes západ Čech přežene večer studená fronta se silným severozápadním prouděním.

Program zůstává neměnný. „Vše odstartujeme v 19:00, krátce poté vystoupí oblíbená plzeňská kapela Lucie revival, pro fanoušky je nachystáno 300 piv zdarma a úderem 21. hodiny poběží přímý přenos zápasu na celkem třech plátnech a několika přidaných televizích."

Kapacita prostorů Na Spilce je 300 míst k sezení a další na stání. „Věříme, že fanoušci přijdou, užijí si příjemnou akci a na dálku budou Viktorce držet palce," uzavírá mluvčí klubu.

Reklama

Související témata: