Hlavní obsah

O Barošově odchodu do Chelsea se dál jedná

LONDÝN

Jednání o odchodu fotbalového reprezentanta Milana Baroše do londýnské Chelsea stále nejsou u konce. Hráčův agent Pavel Paska z Londýna prostřednictvím webových stránek své společnosti ISM vzkázal, že s funkcionáři Aston Villy nadále jedná o budoucnosti svého chráněnce a ještě nejméně dva dny bude.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Milan Baroš na srazu fotbalové reprezentace

Článek

Informace o možném odchodu trápícího se reprezentačního útočníka do londýnského velkoklubu přinesl v sobotu list The Daily Mirror, jehož informace bývají považovány ve fotbalovém světě za velmi důvěryhodné.

Další britská média později přispěchala s informací, že by se Baroš mohl stát součástí transferu Shauna Wrighta-Phillipse z Chelsea do nynějšího Barošova klubu, ovšem podle jiných zpráv má český hráč nejdříve zamířit na půlroční hostování bez ohledu na další přesuny a získat opci pro další setrvání.

Paska o víkendu přiznal, že o možném odchodu Baroše do Chelsea skutečně slyšel, ale více prý napoví až nadcházející týden. I proto vyrazil v neděli do Anglie, kde osobně sledoval nedělní pohárový duel Manchesteru United s Aston Villou, v němž Baroš vstřelil vyrovnávací gól na 1:1.

Dnes ale Paska na internetových stránkách www.ismfootball.com uvedl, že další novinky ohledně fotbalistovy budoucnosti zatím nejsou. "Zatím není nic nového. Jednání s Aston Villou o Milanově budoucnosti nejsou stále u konce a budou pokračovat ještě dva dny," prohlásil Paska.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články