Hlavní obsah

Real udělal z Beckhamova přestupu zlatý důl

PRAHA

V bláznivém světě Davida Beckhama není nic nemožné, poznamenal deník The Sun. Ostrovní list píše o soukromé organizaci Sanitas, která za možnost provést zdravotní testy anglického fotbalisty zaplatí čtvrt miliónu liber, tedy v přepočtu zhruba 12 miliónů korun.

Foto: www.ananova.com

Novým domovem manželů Beckhamových se stane Madrid.

Článek

Devadesátiminutová prohlídka zahrnuje odběr moči, kontrolu srdeční činnosti, fyzičky a kapacity plic.

Zdravotní testy jsou poslední překážkou k podpisu smlouvy. Pokud bude vše v pořádku, stane se osmadvacetiletý záložník definitivně novým přírůstkem hvězdného kádru Realu Madrid. Španělský gigant za něj zaplatí Manchesteru United 25 miliónů liber.

Beckhamova prohlídka bude navíc vysílána na vlastním televizním programu 'Bílého baletu'. Vše bylo načasováno tak, aby se tento televizní 'trhák' vysílal v Asii, kde je Beckham nesmírně populární, v hlavním vysílacím čase.

Oficiální představení je přichystáno na zítřek. Tisková konference se odehraje v basketbalové hale s kapacitou 5000 míst. Akreditovalo se již přes 600 novinářů a čtyřicítka televizních štábů z 25 zemí.

Real se zkrátka rozhodl dostat peníze, které za anglického kapitána zaplatí, co nejrychleji zpět, komentuje chystané manévry The Sun. A zdá se, že se mu to podaří...

Reklama