Hlavní obsah

Čtvrtfinále Champions League se neobešlo bez diváckého excesu. Budou padat další tresty?

Londýn/Praha

To bude průšvih! A pořádný. Během úterního úvodního čtvrtfinále Ligy mistrů mezi Tottenhamem Hotspurs a Manchesterem City (1:0) vnikl na trávník přímo uprostřed hry téměř nikým nepozorován jeden z diváků. Dá se očekávat, že UEFA rozdá tvrdé tresty.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Video z utkání Ligy mistrů Tottenham - Manchester CityVideo: O2 TV Sport

 
Článek
Fotogalerie

Jak vypadá nový stadion Tottenhamu přímo z travnatého pažitu zřejmě zatoužil poznat v úterý večer jeden z diváků čtvrfinálového duelu Ligy mistrů. Muž unikl pozornosti ochranky a dostal se až přímo k hráčům, kteří si v rámci zápalu jeho přítomnosti zprvu ani nevšimli. Hru pak přerušil až hlavní rozhodčí.

Naštěstí nešlo o hrubiána, který by ohrožoval fotbalisty na trávníku. Na první pohled se pouze zdálo, že by si se slavnými fotbalisty rád vyměnil pár přihrávek. Za vniknutí na hřiště mu ale nyní hrozí, že se minimálně nějakou dobu na fotbal nepodívá. Klubu navíc za selhání pořadatelské služby, která si evidentně muže vůbec nevšimla, hrozí od UEFA pro začátek pokuta.

A možná přijde i horší trest. Třeba i vzhledem k tomu, co nedávno potkalo pražskou Slavii, která kvůli vhazování předmětů na hrací plochu musí uzavřít tři sektory na domácí utkání s Chelsea, může i v Londýně teoreticky dojít na částečné uzavření stadionu Spurs pro některý z dalších zápasů evropských pohárů. Je třeba připomenout, že při nedávném verdiktu Slavii samozřejmě přitížil i fakt, že již byla v nedávné době trestána za jiné případy.

Reklama