Hlavní obsah

Bookmakeři před čtvrtfinále Ligy mistrů favorizují anglické trio

PRAHA

Bookmakeři se liší v názorech, který tým by měl mít nejméně práce s postupem do semifinále Ligy mistrů. Sázková kancelář Fortuna favorizuje londýnskou Chelsea s českým brankářem Petrem Čechem, které po pátečním losu přisoudila před čtvrtfinálovým dvojzápasem s Valencií kurz 1,25:1. Podle britské společnosti William Hill projdou snadno mezi nejlepší čtveřici Liverpool v souboji s Eindhovenem (1,36:1) a Manchester United přes AS Řím (1,40:1). Chelsea je s kurzem 1,53 třetí.

Článek

Největším outsiderem ze všech čtvrtfinalistů je podle bookmakerů Eindhoven, přestože dokázal vyřadit loňského finalistu Arsenal. Fortuna vidí v semifinále kompletní trio anglických klubů a Bayern Mnichov, naopak William Hill favorizuje v souboji s bavorským celkem AC Milán.

Další britská společnost Ladbrokes vidí po rozlosování čtvrtfinále i semifinále soutěže hlavního adepta na celkové vítězství v Manchesteru United (2,75:1). Za ním následují další anglické týmy Chelsea (3:1) a Liverpool (5:1). Čtvrtému AC Milán přisoudili její bookmakeři kurz 7:1, nejmenší šance vidí u Eindhovenu (25:1).

Reklama