Hlavní obsah

Burdisso odpustil Navarrovi, že mu při rvačce zlomil nos

MILÁN

Obránce Interu Milán Nicolas Burdisso odpustil Davidu Navarrovi z Valencie, který mu po úterním zápase Ligy mistrů zlomil nos. Hromadná rvačka zakončila utkání, v němž se po bezbrankové remíze z postupu do čtvrtfinále radovala domácí Valencie.

Článek

Burdisso po závěrečném hvizdu napadl domácího obránce Carlose Marchenu a Navarro, který celý zápas proseděl na lavičce, se vydal svého spoluhráče chránit. Vypjatou situaci nezvládl a udeřil milánského fotbalistu pěstí do obličeje.

Hned svého činu litoval, Burdissovi se omluvil a ze strany Argentince se dočkal pozitivní odezvy. "Už jsem Navarrovi odpustil. Nemluvili jsme spolu, ale dostal jsem od něj esemeskou omluvu a odpověděl jsem, že s ním nemám žádný problém a že celý příběh tímto končí, bez hořkosti," řekl Burdisso deníku Gazzetta dello Sport.

Rvačka však ještě bude mít dohru na půdě Evropské fotbalové unie UEFA, která se bude případem zabývat na středečním jednání. Tresty hrozí oběma klubům a pěti hlavním aktérům hromadné bitky, mezi něž patří i Navarro s Burdissem.

Reklama

Související témata: