Hlavní obsah

Ševčenko prý odmítl jet do Liverpoolu jako náhradník

Útočník Andrej Ševčenko údajně odmítl odjet s týmem Chelsea k úternímu odvetnému utkání semifinále Ligy mistrů do Liverpoolu. Podle britských médií se ukrajinskému fotbalistovi nelíbilo, že bude chybět v základní sestavě. Chelsea se proti těmto zprávám ohradila s tím, že Ševčenka trápí potíže s třísly. Agentura AP však připomíná, že v londýnském velkoklubu je zvykem, že i zranění hráči s mužstvem na zápasy cestují.

Článek

"Andrej Ševčenko neodmítl jet s týmem do Liverpoolu. Zranil se v neděli na tréninku a bylo rozhodnuto, že stejně jako jiní zranění hráči na zápas nepojede," uvedli zástupci Chelsea v prohlášení ve snaze zarazit hned v zárodku další vlnu spekulací o budoucnosti nejlepšího hráče Evropy za rok 2004 na Stamford Bridge.

Ševčenko přišel do Chelsea před touto sezónou z AC Milán za více než 45 miliónů eur. Nepadl si však do oka s trenérem Josém Mourinhem a svými výkony výrazně zaostává za očekáváním. V 51 zápasech za Chelsea dal vyhlášený kanonýr jen 14 branek a je zcela ve stínu Didiera Drogby.

Ševčenko prohlásil, že se mu obnovilo zranění v sobotním utkání s Boltonem. "Mrzí mě, že nemohu jet s týmem a pomoci. Zůstanu v Londýně a budu se snažit co nejlépe rehabilitovat, abych mohl brzy hrát," řekl hráč, který nastřílel v Lize mistrů 55 branek a jediný zásah ho dělí od rekordu Španěla Raúla.

Reklama

Související témata: