Hlavní obsah

Kompletní a v plné síle. Sešívaní letí do Milána vstříc Interu

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté pražské Slavie v neděli večer odlétají v kompletním složení do Milána, kde se ve v úterní premiéře skupinové fáze Ligy mistrů střetnou se slavným Interem. Ve výpravě jsou všichni hráči, kteří se vešli do závěrečné pohárové soupisky. S týmem odcestují i Jakub Hromada s Jakubem Horou, kteří nastoupit nemohou.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vladimír Coufal, střelec druhého gólu červenobílých v duelu proti Slovácku.

Článek

Sešívaní se v sobotu naladili hladkou výhrou nad Slováckem. V neděli okolo osmé hodiny večerní by měli odstartovat z Prahy do Milána. Tam je na stadionu Giuseppeho Meazzy neboli na San Siru v úterý čeká první utkání skupiny Ligy mistrů proti Interu.

„Moje cesta ve Slavii od začátku až doposud byla neuvěřitelně dlouhá a zažil jsem snad úplně všechno. O to je sladší, že mám teď možnost jet na zápas skupiny Ligy mistrů," těší se kapitán Milan Škoda v rozhovoru pro klubový web.

"Liga mistrů je meta, kterou jsme si vytyčili před více než rokem. Dokráčeli jsme k titulu, který nám pomohl do kvalifikace. Povedla se nám a všichni se těšíme," přidává se asistent trenéra Zdeněk Houštecký.

„Odehrál jsem už spoustu zápasů na krásných stadionech, ale žádný nebyl ve skupině Ligy mistrů. Je to něco jiného, speciálního. Těším se. Hrát na San Siru je skvělé," pochvaluje si Škoda.

Nic jsme jim nedovolili, vyhráli jsme zaslouženě, tak hodnotí zápas se Slováckem slávistéVideo: Sport.cz

„San Siro je nádherný stadion. Teď jsem viděl záběry z posledního utkání proti Udinese a byla tam neuvěřitelná atmosféra. Stejné je to ale i s Barcelonou a Dortmundem, hrozně se na všechny stadiony těšíme. Každý z našich soupeřů Ligu mistrů vyhrál, neuvěřitelná pozvánka. Do skupiny jsme dostali naprostou špičku," zdůrazňuje Houštecký.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 pk Manchester City - Real Madrid 1 : 1 pk   dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City
Real Madrid
  1 : 0 Bayern - Arsenal 1 : 0 dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Arsenal
Bayern vs. Arsenal
Bayern
Arsenal