Hlavní obsah

Přeskočilo mu? Higuaín nakopl trenéra Juventusu kvůli bagu

Madrid/Praha

To se jen tak nevidí. Asistent trenéra Maurizia Sarriho to s některými hvězdami Juventusu Turín zřejmě nemá zrovna lehké. Během úterního tréninku před úvodním kolem Ligy mistrů v Madridu ho totiž nakopl argentinský fotbalista Gonzalo Higuaín. Asistent kouče v tom byl navíc zcela nevinně. Za všechno mohla útočníkova zlost z toho, že se mu nepodařilo ukořistit balon během tradičního baga. Na celý incident se můžete podívat ve videu níže. Juventus čeká start do nového ročníku duelem proti Atlétiku ve středu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Argentinec Gonzalo Higuaín neudržel nervy na uzdě a nakopl trenéra JuventusuVideo: sntv

 
Článek

Jednatřicetiletý Argentinec se doslova pomátl. Na posledním tréninku Juventusu totiž neudržel nervy na uzdě kvůli tomu, že si ho spoluhráči takříkajíc povodili během baga. Vše odnesla noha asistenta trenéra a reklamní plachta u hřiště, do které Higuaín zuřivě kopal jako smyslů zbavený.

Asistent odkulhal pryč. Higuaín svůj stres přesměroval na reklamní banner a uklidnit ho musel až jeden ze spoluhráčů, který rozzuřeného útočníka obejmul a poté ho popostrčil zpět do středu hloučku.

Někteří hráči včetně hvězdného Ronalda celý incident brali s humorem a zdálo se, že je výbuch Higuaína dobře pobavil. Jiní podle výrazů ve tvářích měli pro takové chování zřejmě menší pochopení.

Juventus vstoupí do nového ročníku ve středu na madridském stadionu Wanda Metropolitano proti Atlétiku. Repríza loňského osmifinále slibuje duel s patřičným nábojem. Atlétiku se úvod ročníku vydařil a po čtyřech kolech okupuje druhou příčku La Ligy s jednobodovou ztrátou na vedoucí Sevillu. Turínu má co vracet, v odvetě osmifinále putování madridského celku Ligou mistrů ukončil kanonýr Ronaldo hattrickem.

Reklama

Související témata: