Hlavní obsah

Na hřišti jsme spali, to je nepřijatelné, zlobil se Škriniar z Interu

Milán

Podle obránce Milana Škriniara fotbalisté Interu Milán při úterní úvodním zápase skupiny Ligy mistrů se Slavií na hřišti spali. Výkon domácího favorita při remíze 1:1 označil čtyřiadvacetiletý slovenský reprezentant za nepřijatelný.

Sestřih zápasu Ligy mistrů Inter Milán - SlaviaVideo: O2 TV Sport

 
Článek
Fotogalerie

"Nebyli jsme příliš koncentrovaní a na hřišti jsme spali. Nebylo to dobré. První zápas je vždy ten nejdůležitější, ale máme před sebou ve skupině ještě dalších pět. Musíme do toho dát více rvavosti a charakteru, tohle bylo prostě málo," řekl Škriniar.

Jeho celek prohrával od 63. minuty, kdy se dorážkou prosadil Peter Olayinka. Až v nastavení srovnal Nicolo Barella. "Slavia je fyzicky velmi dobře vybavený tým. Pokud bychom hráli od začátku tak, jak jsme hráli v posledních minutách, myslím, že by to byl úplně jiný zápas," uvedl Škriniar.

"Nedařilo se nám vytvářet si šance. Nevím, kde byl problém. Musíme si tenhle zápas pořádně zanalyzovat a jasně zjistit, co udělat, abychom se zlepšili. Je prostě nepřijatelné hrát úvodní zápas Ligy mistrů takto," dodal Škriniar.

Možnost na nápravu bude mít lídr italské ligy ve víkendovém derby s městským rivalem AC. "Určitě budeme hrát derby s větším hladem, protože ten zápas se oproti jiným liší," řekl Škriniar.

Reklama

Související témata: