Hlavní obsah

Tadič byl jak utržený ze řetězu. Kapitán Ajaxu vlepil facku slavícímu spoluhráči

Tohle asi nečekal. Kapitán Ajaxu Amsterdam Dušan Tadič pořádně překvapil brazilského spoluhráče Davida Nerese, když mu během oslavy jednoho z gólů vlepil facku. Nizozemský fotbalový klub si na domácím hřišti poradil během úvodního kola nového ročníku Ligy mistrů s Lille 3:0.

Foto: Piroschka Van De Wouw, Reuters

Kapitán Ajaxu Amsterdam Dušan Tadič během úvodního kola nového ročníku Ligy mistrů proti Lille

Článek

Semifinalista milionářské soutěže z minulé sezony svého francouzského protivníka sfoukl hladce 3:0, když se trefili Quincy Promes, Edson Álvarez a Nicolás Tagliafico. Během oslavy prvního gólu z 18. minuty se fanouškům u televizní obrazovky naskytl humorný moment.

Kapitán Ajaxu Dušan Tadič měl z vedení svého celku takovou radost, že brazilskému reprezentantovi Davidu Neresovi uštědřil plesknutí přes tvář. Z výrazu dvaadvacetiletého rodáka ze Sao Paula bylo patrné, že ho netradiční oslava poněkud vyvedla z míry.

Srbský záložník to ale nemyslel ve zlém, což dokazuje jeho následné chování. Ajax si ve skupině H připsal vítězství za 3 body stejně jako Valencie, která v souběžně hraném utkání porazila na Stamford Bridge svěřence Franka Lamparda poměrem 1:0.

Reklama

Související témata: