Hlavní obsah

Bizarní oslava Bayernu. Spoluhráč sestřelil čtyřgólového střelce Gnabryho

Bavorská kanonáda, pak podivná oslava. Bayern Mnichov svého tápajícího soupeře Tottenham Hotspur na jeho vlastním stadionu v druhém kole skupinové fáze Ligy mistrů vůbec nešetřil a londýnskému celku uštědřil v úterý pořádný výprask v podobě výsledku 7:2. Na něm se velkou mírou podílel Serge Gnabry, který se postaral hned o čtyři góly Mnichova. Když svůj triumf po zápase fotbalisté slavili u sektoru svých fanoušků, německý záložník dostal nepochopitelnou kosu od vlastního spoluhráče. A to nebylo vše.

Sestřih zápasu Ligy mistrů Tottenham - BayernVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Vypadalo to skoro jako šikana. Pouze úsměvy na tváři aktérů dávaly vědět, že fotbalisté Bayernu Mnichov si společně užívají spektakulární triumf na stadionu loňského finalisty milionářské soutěže poněkud svérázným způsobem.

A ústřední postavou byl pochopitelně německý záložník Serge Gnabry, který v minulosti oblékal dres Arsenalu a kterého se Arséne Wenger v roce 2016 za směšnou sumu 5 milionů eur zbavil. Když Gnabry zdravil s ostatními spoluhráči vlastní fanoušky, Niklas Süle mu uštědřil nekompromisní kosu.

Aby toho nebylo málo, španělský reprezentant Javi Martínez nakopl balon do kotle na památku nějakému příznivci. Jenže to byl míč, který si na památku chtěl schovat čtyřgólový střelec. Gnabry to za své parádní fotbalové představení zkrátka od kolegů pořádně schytal.

Mnichovští vedou po dvou odehraných kolech s plným bodovým zápisem skupinu B před Crvenou zvezdou Bělehrad. Tottenham má po úvodní remíze na Olympiakosu na kontě bod pouze jeden a krčí se na poslední příčce.

Reklama