Hlavní obsah

Suvenýry už sešívaní na Camp Nou nakoupili, teď ho ještě vyloupit

Barcelona
Aktualizováno

Příjemných 22 stupňů Celsia a slunečné počasí je vybídlo k procházce po Barceloně. Fotbalisté pražské Slavie si ještě před podvečerním tréninkem na Camp Nou zašli dopoledne na stadion, aby pořádně vzali náletem oficiální dvoupodlažní fanshop katalánského giganta. Teď ještě aby ho v úterním duelu Ligy mistrů oloupili o nějaký ten bodík...

Slavia trénovala na slavném Camp NouVideo: Televize Seznam

 
Článek

Nepřijeli se kochat, ale uhrát výsledek, který by jim dával naději do závěrečných bojů ve skupině Ligy mistrů.

Přesto je na každém kroku znát, jak si i pohárovou Evropou ostřílení sešívaní výjezdu do Barcelony užívají.

Před tréninkem na Camp Nou si trávník pořádně prošli a pořídili spoustu fotek na sociální sítě.

Záložník Slavie Tomáš Souček o Barceloně.Video: Televize Seznam.cz

„Všichni víme, že je to jeden z největších stadionů v Evropě nebo na světě. Co jsme šli na stadion, tak pořád stoupal a stoupal a vypadal nekonečný. Jsme hrozně rádi, že si na něm můžeme zahrát, a všichni se těšíme," líčí lídr Tomáš Souček.

Během utkání bude podstatné, aby se slávisté nenechali prostředím pozřít.

Trénink Slavie v BarceloněVideo: Pavel Dosadil, Sport.cz

„Věřím, že na nás ze začátku nedolehne velikost stadionu a budeme se soustředit, jak jsme s Barcelonou hráli doma, kde jsme si to s nimi šli rozdat. Doufám, že prostředí žádného hráče nepoloží,“ těší se Souček.

Projdou zkouškou ohněm

Podobně mluví i trenér Jindřich Trpišovský. „Hodláme se tady prezentovat stejně jako vždy. V zápase stojí dvě armády proti sobě a důležité také je, co vám soupeř dovolí a k čemu ho donutíte. Otázka je, jak se vyrovnáme s kvalitou soupeře a prostředím,“ přemítá kouč.

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský o utkání s BarcelonouVideo: Televize Seznam

„Budeme se chtít držet toho, co je nám vlastní. Projdeme zkouškou ohněm, jsme plně odhodlaní udělat maximum a prezentovat se stejně jako doma. Hodně bude záležet na vstupu do utkání, a také jestli si dovolíme, co jsme předvedli v zápase v Edenu,“ zdůrazňuje Trpišovský.

Utkání Barcelona - Slavia na O2 TV
Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou tradičně všechna utkání z Ligy mistrů v přímých přenosech. Divák si díky multidimenzi může vybrat, jaký duel chce živě sledovat.
Úterní program začne již v 18.00 hodin na O2 TV Sport, kdy se studio v pražské O2 areně bude věnovat především očekávanému duelu Barcelona – Slavia Praha. Moderátor Libor Bouček přivítá jako hosty Vladimíra Šmicera, vítěze Ligy mistrů z roku 2005, a také Marka Jankulovského, který dokázal v roce 2007 vyhrát Ligu mistrů s AC Milán.
Druhé stanoviště bude přímo na slavném stadionu Camp Nou v Barceloně. Zde bude moderátor Petr Svěcený rozebírat aktuální dění s Tomášem Ujfalušim, bývalým reprezentačním obráncem, jenž dokázal s Atléticem Madrid vyhrát Evropskou ligu i Superpohár UEFA. Ve vysílání Petra Svěceného se objeví i slavní fanoušci Slavie jako například kardiochirurg Jan Pirk nebo překážkářka Zuzana Hejnová.
Přímo z hrací plochy se přihlásí reportér David Sobišek. Samotné utkání Barcelona – Slavia Praha pak komentuje zkušená dvojice Milan Štěrba a Jan Homolka. Po skončení následují tradičně sestřihy ze všech zápasů a ohlasy v hlavním studiu. Všechny přenosy na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal je možné sledovat i díky měsíční službě O2 TV Sport Pack.

Reklama

Související témata: