Hlavní obsah

Arsenalu budou na Spartě chybět Adebayor a také asi Eduardo

LONDÝN

Londýnskému Arsenalu ve středečním duelu třetího předkola Ligy mistrů na hřišti pražské Sparty nepomůžou útočníci Emanuel Adebayor a zřejmě ani Eduardo Da Silva, kteří už zmeškali nedělní ligovou premiéru proti Fulhamu. Zatímco Adebayora už druhým týdnem pronásledují potíže s třísly, Eduardo má lehce zraněné koleno.

Článek

Tožský reprezentant Adebayor se na Letné nepředstaví určitě, Brazilec s chorvatským pasem Eduardo prý ještě živí malou naději. "Nějaká šance tam existuje, je to tak padesát na padesát. Ale Adebayor je mimo hru," řekl Wenger po nedělní výhře 2:1 nad Fulhamem, kterou Arsenal vydřel až v posledních minutách.

"Kanonýři" se v Praze představí znovu po dvou letech, kdy v duelu základní skupiny Ligy mistrů vyhráli díky gólům Thierryho Henryho 2:0. Nyní výprava přiletí do české metropole na ruzyňské letiště v úterý kolem osmnácté hodiny a vzápětí se ubytuje na Břevnově v blízkosti Pražského hradu v hotelu Crowne Plaza.

Oproti zvyklostem fotbalisté Arsenalu večer už ani nevyrazí na tradiční předzápasový trénink na letenský stadión. "To je docela obvyklý režim při pohárových zápasech venku, nic výjimečného. Nejdříve ráno trénujeme doma a pak po společném obědě vyrazíme na letiště," vysvětlil záložník Arsenalu Tomáš Rosický na svých internetových stránkách.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články