Hlavní obsah

Bookmakeři věří Slavii, sázkaři Ajaxu

PRAHA

Podle bookmakerů je před středeční odvetou předkola Ligy mistrů mírným favoritem pražská Slavia, sázkaři však víc věří ve výhru Ajaxu. Na ni už jsou vsazeny milióny a ve sběrně Fortuny nedaleko rozestavěného stadiónu v Edenu někdo vsadil na vítězství Ajaxu sto tisíc korun. Jestli mu tip vyjde, vydělá 90 tisíc.

Článek

"Vklady na Slavii jsou v desetitisících, zatímco na Ajax v miliónech. Osmdesát procent sázejících si myslí, že postoupí Ajax," prozradil hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Pod přívalem sázek museli bookmakeři měnit kurzy. Ten na výhru Ajaxu klesl z původních 2,25 na 1,9, zatímco vítězství Slavie má momentálně kurzovou hodnotu 3,5. Favoritem na postup je však stále Slavia s kurzem 1,65:1, zatímco Ajax má 1,98:1. Hodně sázejících věří, že český tým uhraje remízu, což by mu po vítězství v Amsterodamu stačilo.

Odveta Sparty v Londýně se zdá být jednoznačnou záležitostí. Vítězství českého mistra na půdě Arsenalu by sázejícímu vyneslo minimálně sedminásobek vkladu, přesto takový tip příliš neláká. Zato na tutovku v podobě výhry Arsenalu putují milióny. "Většina sázkařů navíc očekává přinejmenším dvoubrankový rozdíl," dodal Hanák.

Reklama

Související témata: