Hlavní obsah

Rosický postupový gól neslavil, teď si přeje Slavii

LONDÝN

Vstřelil postupový gól, přesto neslavil. Český reprezentační kapitán Tomáš Rosický ve středu definitivně poslal Arsenal do fotbalové Ligy mistrů, ale jeho radost byla poloviční, protože vyřadil svůj bývalý klub. Po odvetném utkání se Spartou to přiznal českým novinářům a hned jim oznámil, že by si do základní skupiny přál Slavii. Proti ní by měl z branky mnohem větší radost.

Článek

Rosický ve Spartě vyrůstal a na její adresu měl dnes jen pochvalná slova, protože si prý tak vysokou prohru nezasloužila. "Ten výsledek je pro ní naprosto krutý, nám v těch dvou zápasech padaly góly jako málokdy. Z minima šancí jsme jich hodně proměnili," řekl Rosický.

Sparťanský trenér Michal Bílek měl podobný názor, za dnešní výkon proti Arsenalu se prý jeho hráči nemusejí stydět. "Ukázalo se, jak je to velký tým, který může letos ještě hodně dokázat. Škoda jen toho začátku, protože tak rychlý gól naše naděje rychle zlomil," řekl kouč.

Podle Bílka se rozhodlo už v Praze. "Kdybychom sem jeli s lepším výsledkem, mohli jsme to více zdramatizovat. Ale je to pro nás velmi dobrá zkušenost, kterou můžeme zúročit už v Poháru UEFA," uvedl Bílek.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články