Hlavní obsah

Sparťané litovali, že neuhráli lepší výsledek

LONDÝN

Fotbalisté Sparty odcházeli z útrob krásného stadiónu Emirates zklamaní. Věděli, že ve středu mohli v duelu s Arsenalem dokázat více. "Jenže je to jako přes kopírák. I v Praze měl Arsenal dvě šance a dal dva góly, dnes to bylo stejné. Zavinili jsme si to ale hodně sami, protože kdybychom alespoň nějakou šanci proměnili, mohli jsme odjíždět v lepší náladě," zlobil se Tomáš Řepka.

Článek

Podle Řepky to Arsenal ještě letos nikam daleko nedotáhne. "Je to nadějný tým, ale ještě mi připadá nevyzrálý. Třeba se ale mýlím a budou mít skvělé výsledky, to všechno je možné," prohlásil letenský stoper.

Pohár UEFA prý nebere jako podřadnou soutěž. "To ani náhodou, musíme tam hrát ale účelněji a proměňovat více šancí," uvedl Řepka, který popřál na dálku Slavii k postupu do Ligy mistrů. "Ať si to jednou za padesát let užijí, ale pro český fotbal to je jen dobře," prohlásil na závěr.

Smolařem utkání byl Jan Rezek. Nejdříve zapomněl na Rosického, který vstřelil gól, pak neproměnil obrovskou šanci na druhé straně hřiště, kdy se dostal za obranu, přehodil i zasahujícího brankáře Almuniu, ale míč nasměroval mimo tyče.

"Nevyšel mi dobře krok, ale proměnit jsem to měl. Pokud by se mi to podařilo, asi by to nic nezměnilo na postupujícím, ale mohli jsme tu uhrát lepší výsledek. Dnešní zápas jsme si chtěli užít a poctivě odmakat, což se podle mě docela podařilo, ovšem ten výsledek nám to pěkně pokazil," řekl sparťanský fotbalista.

Reklama

Související témata: