Hlavní obsah

Rosický: Dejte hlavy nahoru

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický nastoupil do zápasu proti Slavii již za jednoznačného stavu, nikdo v tu chvíli nepochyboval o tom, že Arsenal dovede zápas do snadného vítězného konce. Po utkání byl za výhru rád, jeho tým je již blízko postupu ze skupiny. Zdravotně se již cítí dobře a těší se na zápas s Liverpoolem, do něhož by rád nastoupil v základní sestavě Gunners.

Článek

Tomáši, co říkáte na výsledek 7:0?

Dlouho jsem tak vysokou výhru nezažil. Jsme rádi, že nám to takhle vyšlo. Vyhráli jsme, jsme zase blíž postupu ze skupiny.

Překvapila vás Slavia svou ubohou hrou?

Oni zas tak úplně špatně nezačali. Jenže nám se podařilo dát rychlý gól a pak už to s námi měli těžké. Navíc se potvrdilo, že ve druhé půli hrajeme skoro vždycky lepší fotbal. Vycházelo nám skoro všechno.

Až na tu vaší šanci, chyběly vám milimetry...

Udělal jsem tam všechno dobře, až na to zakončení... Kousíček prostě chyběl.

Mrzí vás, že jste nenastoupil v základní sestavě?

Dlouho jsem byl mimo kvůli zranění. Proti Boltonu jsem hrál třicet minut, teď proti Slavii taky. Doufám, že v dalším zápase proti Liverpoolu nastoupím od začátku. Byl bych moc rád.

Bavil jste se s některými hráči Slavie?

Mluvil jsem chvilku se Standou Vlčkem. Všichni z toho byli zdrceni, ale říkal jsem mu, ať dají hlavy nahoru. Vždyť pořád hrají o Pohár UEFA, mají stále velkou šanci na postup. Tenhle zápas pro ně byla cenná zkušenost. Viděli, že za chyby se platí.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články