Hlavní obsah

Příval gólů v zápase Slavie proti Arsenalu čekaly desítky sázkařů

PRAHA

Bohatou nadílku gólů v zápase fotbalové Ligy mistrů Arsenal - Slavia předpokládaly desítky sázkařů, kteří tak zhodnotily svůj vklad osminásobně, což se podaří spíše výjimečně.

Článek

Sázkaři museli vzít za vděk tipováním vysokého počtu branek poté, co bookmakeři v nabídce přesných výsledků vypsali nejvýše skóre 5:0 ve prospěch londýnského týmu. Slavia nakonec prohrála rekordním sedmigólovým rozdílem.

Největší domácí sázková společnost Tipsport standardně vypisuje přesné výsledky do rozdílu 5:0 včetně, takže na ještě drtivější prohru Slavie žádné vklady přijmout nemohla. Částečnou náhradou ale byla sázka na počet sedmi a více gólů v zápase, na kterou přijala zhruba 45 tiketů, uvedl Jiří Hadrava z berounského Tipsportu.

Slávistické vystoupení v nejprestižnější klubové evropské soutěži jinak bylo hitem úterní části bojů v základních skupinách. Naprostá většina sázkařů věřila ve vítězství domácích. "Pro sázkaře to byl velmi atraktivní zápas, vsazeno bylo přibližně za pět milionů korun. Sázející v 94 procentech mířili na jistotu a tipovali vítězství Arsenalu," shrnul hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Před zápasem byl kurz na úspěch Arsenalu u Tipsportu 1,17:1, kdy vsazená stokoruna znamená vyhraných 117 korun bez započtení poplatků.

Reklama