Hlavní obsah

Debakl na Arsenalu fandy Slavie neodradil, odveta je vyprodaná

Rekordní sedmibrankový debakl na hřišti Arsenalu z minulého týdne nesnížil zájem fanoušků pražské Slavie o návštěvu odvetného duelu, který je na Strahově na programu příští středu 7. listopadu. Mluvčí klubu Ondřej Zlámal uvedl, že zápas je vyprodaný a v hledišti by mělo být přes 17 tisícovek diváků.

Článek

"Zájem o utkání byl obrovský, kdybychom měli uspokojit všechny žádosti, tak bychom prodali 50 tisíc vstupenek," řekl ČTK Zlámal. Slavia dala do předprodeje přes 15 tisíc lístků v cenové relaci od 850 do 1300 korun, přednostní právo na nákup měli držitelé permanentek a ti diváci, kteří přišli na první zápas v základní skupině proti Steaue Bukurešť.

Celkem 1400 vstupenek pro své příznivce zajistil Arsenal, takže i jeho sektor bude plný, několik stovek lístků připadlo pro pořadatele soutěže a oficiální partnery UEFA.

O zápasy Slavie v Lize mistrů je letos zájem. Utkání druhého předkola se Žilinou na Strahově sledovalo 11 222 diváků, ve třetím předkole jich na Ajax přišlo 17 500 a na Steauu 15 723.

Reklama

Související témata: