Hlavní obsah

Ronaldo může po zranění opět nastoupit za AC Milán

PRAHA

Po dlouhotrvajícím zranění se může v úterý objevit na hřišti v dresu AC Milán Brazilec Ronaldo. V úterním večeru se totiž představí italský velkoklub na půdě ukrajinského Šachtaru Doněck v rámci Ligy mistrů a fenomenální útočník je k zápasu v nejvýznamnější klubové soutěži nominován.

Článek

„Jsem tak šťastný, že můžu být znovu součástí týmu. Vždy jsem se dokázal dobře vypořádat s tlakem, který je byl na mě vyvíjen. Vím, čeho jsem schopný a co musím Milánu nabídnout,“ řekl Ronaldo.

Brazilská hvězda se zranila 31. července v přípravném utkání. Původně byla diagnóza určena jako natažený stehenní sval, až posléze se ukázalo, že jednatřicetiletý fotbalista měl ve svale trhlinu.

„Samozřejmě vím, že to nebyl nejlepší start do sezóny, ale toto je můj začátek. Dobře jsem si vedl v tréninku a cítím, že jsem připraven,“ prozradil ke své aktuální fyzické kondici dřívější brazilský kanonýr.

„Teď už se chci jen dostat na hřiště a skórovat,“ řekl na závěr nabuzený Ronaldo, který se připojil k tréninku svého týmu před týdnem.

Reklama

Související témata: