Hlavní obsah

Novinář cestoval s Valencií na Ligu mistrů do Milána, nakazil se koronavirem

Valencie/Praha

Novinář, který cestoval s Valencií k osmifinálovému klání fotbalové Ligy mistrů proti Atalantě Bergamo do Milána, se nakazil koronavirem. S informací přišel španělský deník Marca. Duel se odehrál minulý týden ve středu na stadionu San Siro. Muž po návratu do Španělska vykazoval symptomy nemoci Covid 19, laboratorní testy následně nákazu potvrdily.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Fotbalista Valencie Goncalo Guedes lituje zahozené šance.

Článek

Čtyřiačtyřicetiletý novinář vycestoval do Itálie s Valencií k prvnímu duelu vyřazovací fáze Ligy mistrů proti Bergamu, které se hrálo na milánském San Siru.

Po návratu do vlasti muž vykazoval mírné příznaky nemoci, navštívil proto nemocnici ve Valencii, kde byl následně pozitivně testován na nový koronavirus. Ve Valencii se se jedná o druhý případ nakaženého občana.

Itálie v nejvíce zasažených oblastech zavedla kvůli koronaviru mnohá bezpečnostní opatření. Zápas Evropské ligy mezi Interem Milán a Ludogorcem se odehrál bez diváků. Také nedělní šlágr 26. kola italské ligy mezi vedoucím Juventusem Turín a Interem se bude hrát kvůli obavám z šíření nemoci před prázdnými ochozy. Celkem se o víkendu odehraje za zavřenými dveřmi šest z deseti duelů Serie A.

Reklama

Související témata: