Hlavní obsah

Wenger vyhlíží návrat Rosického a Van Persieho

LONDÝN

Podle manažera londýnského Arsenalu Arséna Wengera je jeden z hlavních důvodů neúspěchu Kanonýrů v posledních vystoupeních absence několika opor vinou zdravotních problémů. „Zranění hráči nám v současnosti dost chybí,“ postěžoval si. Do úterní odvety s milánským AC by už snad mohl mít k dispozici nizozemského reprezentanta Robina van Persieho. Kapitán českého národního týmu Tomáš Rosický však ještě do utkání nezasáhne.

Článek

“Momentálně potřebujeme, aby se nám vrátili někteří hráči. Máme mimo Tomáše a Robina van Persieho a v takovém utkání, jako se hrálo v sobotu, bychom je moc potřebovali. I proto doufám, že se vrátí co nejrychleji," prohlásil Wenger po remíze s Aston Villou 1:1.

Tomáš Rosický sice už po problémech s podkolenní šlachou začal trénovat, ale do Itálie s týmem nedocestoval. „Postupně začnu pod dohledem kondičního trenéra zvyšovat tréninkové dávky, ale na Milán ještě připraven určitě nebudu,“ řekl Malý Mozart na svých oficiálních webových stránkách.

„Léčba se protáhla déle, než se očekávalo. Dokonce jsem během toho období dostal do místa i dvě specialní injekce, ale okamžitý účinek neměly. Až v posledních dnech lékaři zjistili, že se můj stav zlepšil natolik, že mohu začít s postupným zapojováním do přípravy,“ doplnil Rosický.

Reklama