Hlavní obsah

Lampard se kvůli nemocné matce nemohl soustředit na fotbal

LONDÝN

Záložník fotbalové Chelsea Frank Lampard prohlásil, že má za sebou nejhorší týden v životě, a proto se nemohl dostatečně soustředit na úterní semifinále Ligy mistrů s Liverpoolem. Důvodem bylo vážné onemocnění matky anglického reprezentanta, která byla před několika dny převezena se zápalem plic do nemocnice.

Článek

"Všechno bylo hodně deprimující, na fotbal jsem vůbec nemyslel a rozhodně jsem nepočítal s tím, že nastoupím v semifinále Ligy mistrů," řekl Lampard agentuře Reuters po úterní remíze 1:1 v úvodním utkání s Liverpoolem. "Nechci zabíhat do detailů, ale prožíval jsem nejhorší chvíle života," uvedl záložník, který kvůli matčině onemocnění zmeškal zápasy Premier League s Wiganem a Evertonem.

Stav fotbalistovy matky Pat se zlepšil a Lampard se v neděli zapojil do přípravy londýnského klubu. "Před třemi dny jsem Ligu mistrů odpískal. V sobotu jsme ale dostali od lékařů povzbudivé zprávy a já se přestal trochu trápit," řekl Lampard. "Klub i trenér se ke mně zachovali fantasticky a nikdo na mně netlačil, abych hrál. Když se situace zlepšila, začal jsem trénovat a fotbal mi pomohl alespoň na chvíli se odreagovat," dodal.

Lampard se nakonec objevil v základní sestavě Chelsea v úterním duelu s Liverpoolem a ztrátou míče se podílel na vedoucím gólu domácího týmu. "Už jsem byl v lepší fyzické i psychické kondici. Ale náročný týden se na mně trochu podepsal," řekl devětadvacetiletý záložník.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články