Hlavní obsah

Vlastní gól mě posílí, tvrdí liverpoolský obránce Riise

OSLO

Liverpoolský obránce John Arne Riise věří, že vlastní gól, kterým zkomplikoval týmu boj o postup do finále Ligy mistrů, ho nesrazí. Norský fotbalový reprezentant si naopak myslí, že branka na 1:1 z nastavení prvního semifinále s Chelsea, ho posílí.

Článek

"Naučil jsem se, že důležité je okamžitě se odrazit nahoru. A psychicky jsem na tom skvěle," řekl norskému listu Verdens Gang Riise. "Mám za sebou těžkou noc, ale hlavu už mám zase na svém místě a poučím se z toho," dodal.

Riise si vlastní gól vstřelil v 95. minutě úterního utkání, když si hlavou srazil míč do vlastní sítě a daroval Chelsea důležitou remízu na soupeřově hřišti. "Chtěl jsem se sehnout a odehrát míč zpátky, odkud přišel," popsal obránce nešťastný okamžik. "Jak měl ale faleš a byl mokrý, tak mi sklouznul po čele. Když skončil v brance, byl jsem v šoku," dodal.

Norský fotbalista také prozradil, že by rád v Liverpoolu zůstal i po skončení stávajícího kontraktu. "Věřím, že se dohodneme. Zatím ale nemůžu říct, kde je moje budoucnost, protože mi smlouva vyprší za rok a klub se ještě k ničemu nevyjádřil," prohlásil Riise.

Reklama