Hlavní obsah

Mourinho po souboji s Manchesterem brečel, Ferguson vyhlíží postup

Kouč fotbalistů Interu Milán José Mourinho se má podle hlavního trenéra Manchesteru United Sira Alexe Fergusona na co těšit. V úterním prvním zápase osmifinále Ligy mistrů jejich vzájemný duel na San Siru vítěze nepřinesl, a tak zraky všech směřuji na odvetný zápas na Old Trafford.

Článek

„Samozřejmě jsem naštvaný, že jsme tady nevyhráli,“ zlobil se po utkání kouč United Ferguson. „Odveta se bude ale konat na Old Trafford, kde se nám ohromně daří,“ dodal trenér Rudých ďáblů po zápase, v němž ani jeden z týmů nedokázal nalézt recept na překonání soupeřovy obrany, a tak utkání skončilo po bezbrankové remíze.

Nejenže se Manchesteru podařilo neinkasovat, tým vedený velezkušeným Skotem se zapsal do historických statistik, když stanovil rekord dvaceti neprohraných utkání v Lize mistrů v řadě. „Myslím, že jsme hráli opravdu dobře. Ještě ale není dobojováno. Určitě máme na to postoupit,“ dodal Ferguson.

Spokojeně už tradičně nepůsobil po zápase kouč domácích José Mourinho. Trnem v oku mu byly hlavně výroky sudího. „Možná to budeme v odvetě na ostrovech my, kdo bude mít rozhodčího na své straně. Jestli nás bude v Anglii arbitr chránit tak, jako v tomto utkání chránil Manchester, pak postoupíme do čtvrtfinále my,“ troufnul si tvrdit charismatický Portugalec.

„Nechci zacházet do podrobností, ale všechno bylo proti nám, každý malý detail,“ zoufal si Mourinho. „Podívejte se na to, kolik standardních situací zahrávali oni a kolik my, po čem jsme dostávali žluté karty my a po čem oni. Myslím, že snaha sudího byla patrná,“ řekl na závěr kouč vedoucího týmu Serie A.

Reklama

Související témata: