Hlavní obsah

OBRAZEM: Abramovičovy hvězdy v Praze

PRAHA

Sluncem zalitá Praha uvítala v pondělí soupeře pražské Sparty v Lize mistrů, fotbalisty londýnské Chelsea. Trenér Claudio Rainieri k prvnímu ostrému testu v prestižní klubové soutěži přivezl jedenadvacítku hráčů, kteří v úterý předvedou své kvality před vyprodanou Letnou.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Hernán Crespo po příletu do Prahy.

Článek

Nový majitel slavného londýnského klubu, ruský miliardář Roman Abramovič, během léta investoval do obměny hráčského kádru desítky miliónů eur a nyní očekává, že mu hvězdy, které po Evropě skoupil, přinesou výsledky.

V síti ruského oligarchy skončil i argentinský špílmachr Juan Sebastian Verón. Ten se příliš netajil svou nespokojeností v Manchesteru United a rád se přestěhoval do Londýna.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Francouzský mistr světa Emmanuel Petit. "Skutečnost, že máme tolik dobrých hráčů, je obrovská výhoda. Dřív nám po lize často chyběla energie na pohár. Teď se může každý plně soustředit na svůj zápas."

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Záložník Frank Lampard působil po příletu do Ruzyně poněkud přepadle...

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Kamerunec Geremi jako jeden z mála hráčů londýnského klubu nepřehlížel úterního soupeře. "Je to Liga mistrů, tam přece nejsou slabé týmy," upozornil na adresu Sparty. Většina jeho spoluhráčů je však přesvědčena o snadném zisku prvních bodů.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Ostrostřelec Jimmy Floyd Hasselbaink by měl v úterý naskočit na letenský trávník v základní sestavě...

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Pravděpodobná sestava Chelsea:
Cudicini - Johnson, Desailly, Terry, Bridge - Makelele, Lampard, Verón, Duff - Crespo, Hasselbaink

Reklama

Související témata: