Hlavní obsah

FOTBAL ON-LINE: Slavia hrála v Tiraspolu 0:0

TIRASPOL/PRAHA

Fotbalisté mistrovské Slavie vstoupili do evropských pohárů letošní sezóny ve 3. předkole Ligy mistrů na půdě Šeriffu Tiraspol. V Moldavsku nakonec uhráli bezbrankovou remízu, odveta je na programu příští středu. Ve spolupráci s internetovými stránkami www.slavia.cz jste mohli sledovat první duel dvojzápasu v on-line reportáži na Sport.cz.

Článek

Do Tiraspolu odcestovali mistři české ligy bez tria zraněných Šmicera, Kaufmana a po nedělním tréninku i Pekharta. Do letadla ve směru Kišiněv nenastoupil ani Matej Krajčík, jenž podle kouče Jarolíma musí dohnat fyzičku. V sobotním ligovém duelu nebyl slovenský reprezentant ani mezi náhradníky.

Slavii, nasazený tým v tomto souboji, bude z lavičky v Tiraspolu koučovat asistent trenéra Jarolíma Petr Vrabec. Hlavní muž na lavičce sešívaných má totiž po vykázání na tribunu z loňského utkání Poháru UEFA proti Hamburku zákaz vést mužstvo ještě ve dvou duelech evropských pohárů. Taktická porada s týmem proto bude dříve než obvykle. „Věřím, že se s tímhle vypořádáme a nijak to náš výkon nepoznamená,“ poznamenal Jarolím.

Slavia je ve dvojzápasu se Šeriffem Tiraspol jasným favoritem. Ani zkušený kouč Jarolím si nic jiného než postup nepřipouští. „A to i přesto, že nás čeká hodně nepříjemný soupeř. Ale máme dostatek informací, takže nás snad nic nezaskočí,“ svěřil se před odletem Jarolím s tím, že o svém soupeři vyzvídal i od Sparty, která se loni s Tiraspolem také utkala.

První klání mezi oběma týmy bude rozhodovat trojice sudí z Irska. Hlavním arbitrem bude Alan Kelly, na čarách mu budou asistovat Marc Douglas a Kenneth Hennessy. Duel nevysílá žádná televize, on-line reportáž můžete ve spolupráci s www.slavia.cz sledovat od 19:00 na Sport.cz.

Základní sestavy obou celků:
Šeriff Tiraspol: Namaško - Mamah, Nadson, Tarkvišvili, Rodriguez - Rouamba, Korněnkov - Diedu, Arbanas, Suvorov - Balima.
Slavia: Hanuš - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Hloušek - Janda, Ragued, Jarolím, J. Černý - M. Černý - Vlček.

Reklama

Související témata: