Hlavní obsah

Tři hráči Realu v ideální sestavě Ligy mistrů

Liga mistrů odstartovala a nebyl to ledajaký začátek. Nabídla skvělá představení i šokující výsledky. Na úterním a středečním nebi zářila řada fotbalových hvězd, z nichž redakce Sport.cz vytvořila ideální jedenáctku prvního kola prestižní soutěže.

Foto: ČTK

David Beckham (v bílém) si svým výkonem zasloužil zařazení do ideální jedenáctky Ligy mistrů.

Článek

Brankář

DIDA

Brazilský gólman AC Milán čaroval a především jeho zásluhou odjel amsterdamský Ajax s prázdnou. Předvedl zákrok kola, když v samém závěru vytáhl van der Vaartovu střelu mimo tři tyče a nedovolil export bodů.

Obránci

JAVIER ZANETTI

Skvěle řídil obranu Interu Milán a vedl 'svůj' klub za překvapivě snadným vítězstvím na půdě londýnského Arsenalu. Navíc dokonale znechutil Pirese.

MARCEL DESAILLY

Kapitán Chelsea je pevný jako skála. A právě o něj se tříštily útočné akce Sparty.

ROBERTO CARLOS

Brazilský obránce fantastickou ranou z voleje 'načal' Marseille. A Real spustil brankostroj.

Záložníci

ZINEDINE ZIDANE

Francouzský dirigent vedl madridský orchestr s dokonalou jistotou a byl to koncert. Precizní pasy, výborná kontrola míče. Marseille nenašlo odpověď.

DAVID BECKHAM

Nejen napravo, ale i uprostřed zálohy umí. Anglický kouzelník zrychloval hru a ukazoval, že stojí za několik miliónů...

STEFANO FIORE

V Istanbulu proti tamnímu Besiktasu režíroval hru Lazia Řím. Nejdříve posadil míč na hlavu Stama, druhý gól si připsal sám.

ANDY VAN DER MEYDE

Ve středové řadě Interu Milán se zabydlel rychle. Proti Arsenalu překypoval aktivitou, navíc nádhernou ranou z voleje nachytal Lehmanna.

Útočníci

ROY MAKAAY

Dvěma góly v posledních dvaceti minutách otočil utkání se Celticem Glasgow a v Mnichově se mohlo slavit. Bayern vstoupil do soutěže pravou nohou.

ALESSANDRO DEL PIERO

Jen jemu může Juventus vděčit za to, že nepadl v prvním utkání soutěže s Galatasarayem Istanbul. Bleskově otevřel skóre, prsty měl i ve vítězné trefě.

DIOGO RINCON

Brazilec se v Kyjevě proslavil, jeho dva rychlé zářezy během závěrečných sedmi minut utkání s Lokomotivem Moskva znamenaly tři body pro domácí Dynamo.

Reklama