Hlavní obsah

Real Madrid je pro losování LM nasazen až ve druhém koši, Žilina ve čtvrtém

MONAKO

Fotbalisté Realu Madrid budou při dnešním losování skupin Ligy mistrů nasazeni až ve druhém koši. Ve skupině tak narazí na některé z dalších velkoklubů. Žilina, která pod vedením českého trenéra Pavla Hapala vyřadila v předkole pražskou Spartu, je podle očekávání až v posledním výkonnostním koši.

Foto: Marián Peiger, ČTK

Tomáš Oravec ze Žiliny (vlevo) si podává ruku s Kadeřábkem ze Sparty

Článek

V osudí je hned sedm týmů s českými hráči na soupiskách. V prvním koši Čechova Chelsea, Rosického Arsenal a Jankulovského AC Milán, ve druhém koši Hübschmanův Doněck, ve třetím koši Spartak Moskva se Suchým a Jiránkem či Pospěchova Kodaň a v posledním Žilina hned s pěticí Čechů.

Nasazení pro los skupin Ligy mistrů:
1. koš: Inter Milán, Barcelona, Manchester United, Chelsea (Čech), Arsenal (Rosický), Bayern Mnichov, AC Milán (Jankulovski), Olympique Lyon.
2. koš: Werder Brémy, Real Madrid, AS Řím, Šachtar Doněck (Hübschman), Benfica Lisabon, Valencie, Olympique Marseille, Panathinaikos Atény.
3. koš: Tottenham Hotspur, Glasgow Rangers, Ajax Amsterodam, Schalke 04, Basilej, Braga, FC Kodaň (Pospěch), Spartak Moskva (Suchý, Jiránek).
4. koš: Hapoel Tel-Aviv, Twente Enschede, Rubin Kazaň, Auxerre, Kluž, Partizan Bělehrad, Žilina (trenér Hapal, Rilke, Šourek, Vyskočil, Christu), Bursaspor.

Reklama