Hlavní obsah

Nic nám nevycházelo, žehral kapitán milánského Interu

MOSKVA/MILÁN

Šok zažili fotbalisté Interu Milán v Moskvě. Modročerný tým, který v Lize mistrů slavně pokořil Arsenal na jeho půdě a v druhém utkání doma přehrál Dynamo Kyjev, v Rusku zcela vyhořel. Lokomotivu podlehl 0:3. "Nemám žádné vysvětlení," soukal ze sebe po utkání kapitán hostů Javier Zanetti. "Takhle krutě jsme si však prohrát nezasloužili," dodal.

Článek

"Bojovali jsme a makali, ale někdy prostě věci nejdou podle představ. A to byl přesně ten den, kdy nám nevyšlo vůbec nic," cituje Argentince magazín Football Italia. "To je prostě fotbal..."

Pro Inter bylo utkání v Moskvě prvním bez Hectora Cúpera, jenž byl po víkendové remíze s Bresciou odvolán. Nový kouč Alberto Zaccheroni se s týmem ještě neseznámil, první kontakt si odbude až dnes, po návratu hráčů do Itálie. Inter proto v Moskvě vedl Corrado Verdelli, trenér juniorů. Na první a zároveň poslední zápas na lavičce hlavního týmu ovšem nebude pamatovat v dobrém.

"Potřebovali bychom nabrat sebevědomí, ale to jde jen výhrami," prohlásil Zanetti. 'Nerazzurri' se v Serii A trápí, v Lize mistrů jim však zatím vše vycházelo. "Překonáme to," byl si jistý kapitán celku. "Pokud budeme pracovat naplno a vydáme ze sebe to nejlepší, musí se to někde projevit."

Reklama

Související témata:
  Dortmund - Atlético dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. Atlético
Dortmund vs. Atlético
Dortmund
Atlético
  Barcelona - PSG dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Barcelona vs. PSG
Barcelona vs. PSG
Barcelona
PSG