Hlavní obsah

Ilhan Mansiz spasitelem Besiktase

ISTANBUL

Jako na spasitele se dívají fanoušci Besiktase Istanbul na útočníka Ilhana Mansize. V pražském duelu chyběl, doma by to měl být právě on, kdo rozhodne v úterý večer o vítězství Besiktase nad českým mistrem.

Foto: internet

Hvězda Besiktase Ilhan Mansiz.

Článek

"Jde nám o všechno. Tohle bude úplně jiný zápas než v Praze. První utkání je zapomenuto. Nyní musíme ukázat svoji sílu v ofenzívě. Nemyslím na nic jiného, než na vítězství a pro to uděláme maximum," řekl skoro výhružně rumunský kouč tureckého mistra Mircea Lucescu.

Islámské země, včetně Turecka nyní slaví postní měsíc ramadán, kdy je zakázáno od úsvitu do setmění jíst, pít i kouřit. Svátek drží i hráči Besiktasu. "Nemá to žádný podstatný vliv. Oni vědí, jak a co pak mají jíst a pít, aby byli dobře připravení na zápas," odmítl Lucescu možnost, že by jeho svěřencům chyběly síly. Navíc v Istanbulu se stmívá už v šest hodin večer.

K dispozici má všechny hvězdy týmu, včetně velice ofenzívně laděného záložníka Tümera. Proti Spartě ladí sestavu hodně útočně s cílem dát co nejdříve gól a zápas rozhodnout ještě do poločasu.

Reklama