Hlavní obsah

Lístky na AC Milán zmizely za tři hodiny

PRAHA

Ve čtvrtek ráno začal na stadiónu pražské Sparty doprodej vstupenek na osmifinálové utkání Ligy mistrů mezi celkem z Letné a italským AC Milán. Pokladny doslova obléhaly stovky lidí a během tří hodin už nebylo co prodávat. Zájem fotbalových příznivců byl prý tak velký, že by se stadión Sparty naplnil hned dvakrát.

Foto: REUTERS

Zájem o utkání Sparty s AC Milán byl obrovský, stadión by mohl být dvakrát větší.

Článek

Doprodej začínal v devět hodin, ale už od sedmé se před zavřenými pokladnami začaly tvořit fronty. Před osmou se pak na Letné tísnily stovky lidí. V poledne pak mohly pokladní své přepážky uzavřít, protože po vstupenkách nebylo ani památky.

"Zájem fanoušků o utkání s Milánem byl skutečně obrovský. Kdyby byla Toyota Arena dvakrát větší, vyprodala by se," komentovala s potěšením poptávku po vstupenkách na prestižní utkání tisková mluvčí klubu Lenka Raková.

Sparta prodávala za sníženou cenu i lístky do nižších řad za plotem, kam kvůli zhoršenému výhledu obvykle fanoušci nechodí. I tato místa, za něž příznivci Sparty zaplatili 300,- Kč, však byla záhy obsazena. Nejdražší vstupenky na horní ochozy stály 700,- korun.

Fotbalisté Sparty se prvním osmifinálovém duelu se slavným italským klubem střetnou v úterý 24. února od 20:45 hod.

Reklama

Související témata: