Hlavní obsah

Dobrý výsledek, shodují se sparťané

PRAHA

Bezbranková remíza s obhájcem trofeje v Lize mistrů? To se počítá! Taková byla slova většiny hráčů Sparty po zápase s favorizovaným AC Milán. "Výsledek to je dobrý a nadějný," shrnul za všechny Jiří Štajner.

Článek

"Pořád žijeme, v odvetě se může stát cokoliv," říkal obránce Pavel Pergl. "S takovým soupeřem je 0:0 slušný výsledek," doplnil Rastislav Michalík.

"Já jsem spokojený, doufal jsem, že s nimi něco ukopeme," mínil Pergl, jenž sváděl souboje s hvězdnými útočníky soupeře Inzaghim a Ševčenkem. "Ve vápně jsou hodně nepříjemní, skvěle si vybírají místo. Párkrát jsme se nechali zatlačit," uznal pravý bek.

"Na výhru jsme dneska neměli," přiznal sportovně obránce Tomáš Hübschman. Soupeř hrál podle něj na Letné to, co potřeboval. "Asi se nebudou stresovat z toho, že tady nevyhráli. Přišlo mi, že jim tohle stačí," uvažoval sparťanský obránce, který si po utkání vyměnil dres se Ševčenkem.

Milán je výborný, ale hrát se s ním dá

V mrazivém večeru se pořádně zahřál gólman Jaromír Blažek, který kryl několik šancí především z kopaček Ševčenka a Inzaghiho. "Každá z nich byla hodně nepříjemná, ale největší měl na hlavě Panacaro po trestném kopu. Měl jsem pořádně štěstí, a to hned dvakrát, když pak Ševčenko zblízka minul branku," oddechl si ještě několik desítek minut po utkání.

S premiérou v Lize mistrů byl spokojený Jiří Štajner... "Výsledek to je dobrý a nadějný. Milán je skutečně výborný, ale hrát se s ním dá. Proti jeho obraně se ovšem těžko posazuje. Pozičně je skvělá. Ve druhé půli jsme se však nechali až moc zatlačit."

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články