Hlavní obsah

AC Milán možná nastoupí bez Maldiniho

MILÁN

Odvetný zápas osmifinále Ligy mistrů mezi AC Milán a Spartou Praha bude pro technické hráče asi dost nepříjemný. V Miláně totiž od rána prší a na trávník ve fotbalovém svatostánku San Siro padá sníh s deštěm. To může vyhovovat Spartě, která se bude především snažit nedostat gól. Z toho vychází i rozestavení hráčů, kde bude jediným útočníkem Jiří Štajner.

Článek

Oproti původním předpokladům tak nebude útok Sparty podporovat také Tomáš Jun. Ten by dokonce podle posledních informací neměl vůbec hrát od začátku. Místo něj dostane příležitost Tomáš Sivok, a to v záložní řadě. Na hrotu bude pouze Štajner.

Také domácí Milán připravuje nějaké změny. V základní sestavě by neměl nastoupit Clarence Seedorf, otazník se vznáší nad kapitánem Paolo Maldinim. Velezkušeného obránce totiž trápí pohmožděná noha.

Sparťany by mělo v Itálii podpořit na sedm stovek fanoušků. Zápasu by se měli zúčastnit také zástupci Šachťoru Doněck, kteří budou pečlivě sledovat Petra Johanu. Ukrajinský klub má o českého obránce velký zájem a chtěl by ho získat ještě pro letošní sezónu. Na Ukrajině totiž stále neskončilo přestupové období.

Sparta by v Miláně měla nastoupit v rozestavení:
Blažek - Pergl, Hübschmann, Johana, Labant - Kováč, Sivok - Poborský, Zelenka, Michalík - Štajner.

Reklama

Související témata: