Hlavní obsah

Necid si věří: Horoskop předpovídá, že nastřílím Realu hattrick

Madrid

V základní sestavě moskevského CSKA se dnes večer na San Bernabeu zřejmě neobjeví a v osmifinálové odvetě Champions League proti Realu Madrid si mladý český legionář Tomáš Necid zahraje maximálně posledních pár minut, přesto předpovídá, že nastřílí hattrick „Horoskop mně to předpověděl,“ vykládal Necid reportérům ruského Sport Expresu.

Foto: Nikolas Giakoumidis, ČTK/AP

Útočník moskevského CSKA Tomáš Necid oslavuje vstřelený gól. Realu prý nasází hattrick...

Článek

Dost velká troufalost. V prvním osmifinálovém duelu proti Realu v Moskvě nastoupil Necid až na posledních osm minut, teď chce v odvetě nastřílet Mourinhovu „bílému baletu" hattrick. Dokonce prý ví, v kterých minutách bude Casillasovi branky sázet.

„První dám v 86. minutě, druhou v 88. minutě a třetí ve druhé minutě nastavení," tvrdil s vážnou tváří Tomáš Necid, který se po zranění a operaci teprve postupně vrací na fotbalové trávníky a bojuje o své místo v sestavě CSKA Moskva.

Na nepokrytý údiv reportérů Sport Expressu, jak si může být tak jistý hattrickem, odpověděl s vážnou tváří. „Horoskop mně předpověděl, že tento týden bude výjimečně nakloněný všem narozeným ve znamení Lva. A já se 13. srpna ve Lvu narodil. Konstelace hvězd je natolik příznivá, že bych měl dokonce nastřílet hattrick," stál za svým Necid, jenž v dosavadních 64 zápasech v dresu CSKA Moskva zaznamenal 19 ligových branek.

Odvetná osmifinálová partie mezi Realem Madrid a CSKA Moskva se hraje dnes večer od 20.45 a k postupu má samozřejmě blíž Mourinhův tým, který v prvním střetnutí v Moskvě remizoval 1:1. Jenže kdyby Necidova předpověď o hattricku vyšla, kdo ví, jak by „bílý balet" skončiíl.

Reklama

Související témata: