Hlavní obsah

VIDEO: Simulant Drogba poskvrnil postup Chelsea

Londýn

Útočník Didier Drogba byl jedním z hrdinů večera. Londýnské Chelsea výrazně pomohl do čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů. Gólem proti Neapoli, kterou jeho tým nakonec udolal 4:1, ale i nedůstojným momentem. Jako ten nejposlednější amatérský komediant si počínal v prodloužení. Skácel se a držel se za obličej jako by dostal pěstí přinejmenším od Tysona.

Simulující Drogba

 
Článek

Ostudně simuloval, válel se po zemi, škudlil každičkou sekundu. A ještě se nechal nachytat jako hlupák, když ho kamera načapala, jak šmíroval jedním okem, jestli rozhodčí vše zbaštil a situace se odvíjí, jak má. Pak údajný možný adept na post prezidenta v Pobřeží slonoviny ještě jedno teatrální gesto pro jistotu přidal. Poněkud poskvrnil postup svého celku.

Není ale samozřejmě nejmenší důvod domnívat se, že by druhá strana v případě pro ni výhodném, nedělala něco takového rovněž. Fandové Chelsea určitě rádi připomenou i pochybný gól Neapole v prvním duelu.

Hereckých kousků ve fotbale, zdá se, nějak přibývá. I u nás. A na nejprestižnější scéně něco takového jako Drogba předvedl už v roce 2010 Sergio Busquets z Barcelony v semifinále LM proti Interu Milán. Zatím to většinou prochází.

Reklama

Související témata: